Det tager max 5 minutter at lave denne lækre omelet til frokost.Du kan bruge alle mulige rester til din omelet.Kun fantasien sætter grænser.Omeletten smager godt kold som varm.
Jeg gjorde bare sådan.
Ingredienser:
- 4 æg
- 1 porre
- 1 rest lille kyllingebryst (som selvfølgelig er stegt)
- 1 tomat
- 1 lille løg
- salt
- peber
- ekstra jomfru olivenolie til stegning (ca.1. spsk. eller lille klat stegemargarine).
- Pisk de 4 æg sammen med salt og peber (ikke så meget salt og peber).
- Rens porren og skær den i meget fine stykker.
- Pil løget og skær det meget fint ud.
- Skær tomaten i små stykker.
- Skær kyllingebrystet i mindre stykker.
- Kom 1 spsk. olie på panden.Varm op.
- Når panden er varm hældes æggemassen på.
- Efter ca. 3 minutter hældes fyldet på i den ene side af omeletten.
- Omeletten bukkes sammen henover fyldet.
- Enderne klemmes sammen med en gaffel fx.
- Færdig bages ca. 2 minutter